Добредојдовте  на нашата веб страна. Во соработка со нашите бизнис партнери ви нудиме опција за пребарување и резервација на авио билети  за сите дестинаци  во светот :Преку нашиот  систем  ви нудиме  пристап кон 728 авионски компани, но и пристап кон 200 агнеци кој нудат можност за он лине резревација на авио билети Нашиот систем за прабарување ви омозможува ,Пребарување и компрација во реално време,

Специфицирајте го градот од кој сакате да полетата ,вашата дестинација , бројот на патниците  и кликнете го копчето ”Find flights” што значи побарај лет.

Набргу   на екранот ке добиете листинг на најповолни цени за летови .Можете да користите  филтри  за компарација на летовите Цените од понудите с е конечни и важат за дадениот момен на на пребрувањето

Кликнете на опцијата копчето “Book now” и ке бидете пренасочени кон веб сраницата на нашите бизнис партнери каде што можете да ја направите понудата .Пололнете го формуларот со потребните податоциа ,вашите лични податоци , податоци за платежнат картичка ..Откако ке ја купите картата

испринтајте ги податоците  во ворд документ 

 

Што ние не правиме за вас ?

На нашата веб страница ние не ПРОДАВАМЕ ,авиoнски карти ,хотелско сместување  Преку нашата веб страница  се ПРОМОВИРАТ услугите но  вие плакат на веб страниците на нашите партнери .Веб страниците на нашите партнери имат

  • свои уредувачки политики,
  • политики на уредување на цените на нивните услуги и производи ,
  • имаат инегриран систем з а он лине наплата   кој овзможува безбедно он лине плаќање.
  • Система з а подршка на клијнети.

Доколку имате потреба за помош ве молиме конактирајте го броевите  или е маиловите објавени на веб страниците на нашите партнери.

Напомена

Ние сме само посредници  и промотери и немаме ниакакво влијаније на уедувачката политика на цени   на веб страниците на нашите партнери !!!

Како фукционира системот ?

Пополнете го формуларот за вашата нарачка  со име на градот или име на хотелот каде што сакате да резервирате сместување.

Нашиот систем пребарува  и ви нуди листа  цени за смесување  за вашата дестинација.

Вие имате можност да ги компарирате цените  и да ја одберете понудата која вам најповеќе ви одговара.Нудиме можност  да направите резревација на веб страниците на нашите партнери. 

 Услугата за  он лине пребарување  е бесплата .

Зошто ние?

  1. Инстант пребарување на најдобрите цени и понуди .можност за он лине систем на резревација.
  2. Лесен и достапен систем за резервација .
  3.    Можност за пребарување  над  250 000 иљади хотели во 205 земји.
  4. Пристап до рејтиг листи базирани  на искуствата  на клијенетите.