Home » 2016 » May » 11 » АВИО КАРТИ ЗА СИТЕ ДЕСТИНАЦИ
2:57 PM
АВИО КАРТИ ЗА СИТЕ ДЕСТИНАЦИ
 

Добредојдовте  на нашата веб страна. Во соработка со нашите бизнис партнери ви нудиме опција за пребарување и резервација на авио билети  за сите дестинаци  во светот :Преку нашиот  систем  ви нудиме  пристап кон 728 авионски компани, но и пристап кон 200 агнеци кој нудат можност за он лине резревација на авио билети Нашиот систем за прабарување ви омозможува ,Пребарување и компрација во реално време,

Специфицирајте го градот од кој сакате да полетата ,вашата дестинација , бројот на патниците  и кликнете го копчето ”Find flights” што значи побарај лет.

Набргу   на екранот ке добиете листинг на најповолни цени за летови .Можете да користите  филтри  за компарација на летовите Цените од понудите с е конечни и важат за дадениот момен на на пребрувањето

Кликнете на опцијата копчето “Book now” и ке бидете пренасочени кон веб сраницата на нашите бизнис партнери каде што можете да ја направите понудата .Пололнете го формуларот со потребните податоциа ,вашите лични податоци , податоци за платежнат картичка ..Откако ке ја купите картата

испринтајте ги податоците  во ворд документ 

 

Views: 166 | Added by: Global | Rating: 3.1/9
Total comments: 0
avatar